STOP THE PRESS!

Vesa-Matti Loiri ja Elastinen Seinäjoen uuteen stadionfestivaaliin

Seinäjoelle 23.-24.8. järjestettävän OmaSp Stadionfestin artistikattaus kasvaa kahdella artistilla, kun Kapasiteettiyksikön vuoden ainoa keikka, Apcalyptican historian suurin esiintyminen kotimaisten vierailevien laulajien puolesta, Kolmas Nainen ja ABREU saavat seurakseen nyt Elastisen ja Vesa-Matti Loirin.

Niin Vesa-Matti Loirin kuin Elastisenkin urat viihteen ja musiikin parissa ovat omaa ja ainutlaatuista luokkaansa. Viimeinen niitti, joka nosti nämä hienot taiteilijamiehet kaikkien huulille yhtä aikaa, oli Vain Elämää -ohjelma, jossa miehet esiintyivät samalla kaudella 2014. Tuon jälkeen herrat ovat täyttäneet halleja ja areenoita. 

Elastinen liittyy perjantain artistikattaukseen Kapasiteettiyksikön ja ABREUn oheen ja Vesa-Matti Loiri lauantaille Apocalyptica Feat. -keikan ja Kolmannen Naisen seuraksi.

OmaSp Stadionfest julkaisee kevään aikana vielä neljä huippuartistia ja Apcalyptican vierailevat laulajat sekä alueohjelmat, kuten myös tuotannon visuaalisen sisällön.

OmaSp Stadionfest on SJK:n ja OmaSp Stadionin oma festivaali, jonka promoottorina toimii Mikkelin Jurassic Rockin, St. Michel Summerfestin ja Komediaristeily Vadelmaveneen perustajana ja niiden entisenä promoottorina tunnettu Jukka Holmstedt. 


OmaSp Stadionfest 23.-24.8.2019, OmaSp Stadion, Seinäjoki.

Perjantai 23.8.
Kapasiteettiyksikkö (vuoden ainoa keikka)
ABREU
Elastinen

Lauantai 24.8.
Apocalyptica Feat. (vierailevat laulajat julkaistaan myöhemmin)
Kolmas Nainen
Vesa-Matti Loiri

Liput:  alk. 29€ osoitteesta sjk.fi

Ikärajat: PE 23.8. Sallittu alaikäisille. Täysi-ikäiselle rajattu anniskelualue. LA 24.8. K-18.

Festivaalin tarkempi info, aikataulut ja loput artistit julkaistaan kevään aikana.