STOP THE PRESS!

Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen aikataulut julki

Tampereen suurimman kaupunkifestivaalin Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelma-aikataulu on julkistettu! Avauspäivää, Tammerfest Extraa keskiviikkona 17.7. täydentää Robin Packalen, joka vaihtoi laulukielensä englantiin ja tähtää kansainväliselle uralle. Robinin kanssa Ratinanniemessä nähdään niin ikään vientitähti Alma, Haloo Helsinki! -yhtyeen Leon ja Jeren tuore kokoonpano Stereo ja Cheekin suojatti Lukas Leon. Pääareenan loppuviikon ohjelmassa lavalle nousee lisää tähtiartisteja ja -yhtyeitä, muun muassa Kaija KooJuha TapioSANNILauri TähkäVesala, Eppu NormaaliPopedaApulanta ja monet muut. Tämän vuoden ulkomainen vahvistus on ruotsalainen The Cardigans, joka juhlistaa 20 vuotta sitten julkaistua menestysalbumiaan Gran Turismo.

Tapahtuman VIP- ja peruslippujen myynti käy vilkkaana. Pääareenan VIP-alue on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Tämän vuoden VIP-menu löytyy jo osoitteesta www.tammerfest.fi.

Klubiohjelmaa julki
Kaupunkifestivaalina Tammerfestiin kuuluu olennaisena osana myös runsas klubiohjelmisto. Klubeja on tänä vuonna mukana toistakymmentä ja niissä nähdään laaja joukko viihteen tekijöitä, artisteja ja koomikoita. Virallisella jatkoklubilla Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät Waldo’s PeoplePandora (SWE) ja Joku Paikallinen Bändi. Bar & Night Ilveksessä puolestaan esiintyy kotikaupungin rääväsuu Petri Nygård, suomipoptulkitsija Arttu Wiskari ja poptähti Jannika B. Pakkahuoneen ja Klubin monipuolisessa ohjelmistossa festataan muun muassa Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana -yhtyeen, Eläkeläisten ja Kalevauva.fi:n sekä lukuisten hardrock-, punk- ja metalliyhtyeiden kuten Stam1nanHuoranBeast In Blackin ja Viikatteen kanssa. Yo-talolla viihdyttävät vaihtuvat stand up -koomikot sekä Laikunlavalla tarjolla on niin tanssia kuin musiikkia. Laikunlavan ohjelmisto idyllisessä Kirjastotalonpuistossa on maksutonta. Yhteensä Tammerfest levittäytyy yli 20 tamperelaiseen klubiin, ravintolaan ja yökerhoon tuoden toistasataa ohjelmaa ja keikkaa tarjolle.

Ratinanniemen esiintyjät:
KE 17.7.: Alma, Robin Packalen, STEREO, Lukas Leon
TO 18.7.: The Cardigans (SWE), JVG, SANNI, Kolmas Nainen, Kaija Koo, Ellinoora
PE 19.7.: Juha Tapio, Ellips, Eppu Normaali, Ismo Alanko, Raskasta Suomipoppia, Apulanta, Ville Valo & Agents
LA 20.7.: Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Anna Puu, Popeda, J. Karjalainen, Vesala, Vesta