STOP THE PRESS!

Kauko Kivitasku ja kadonnut onnenkivi jatkaa kotimaista Pikkusaari-satukirjasarjaa

Kauko Kivitasku ja kadonnut onnenkivi
Kansi: Saara Vallineva

Kauko Kivitasku on tullut Pikkusaareen kesämökkeilemään. Ensin Kauko keittää nuotiokahvit ja tapaa ystävänsä Eero Erakkoravun. Kaukolla on taskussaan salaisuus, jonka hän haluaisi näyttää ystävälleen. Kauko kaivaa taskuaan – mutta harmien harmi – taskuun on tullut reikä. Salaisuus on kadonnut!

Kaikki saarelaiset ryhtyvät etsintöihin löytääkseen kadonneen salaisuuden, ihmeellisen onnenkiven. Mukana on myös Kaukon vanha tuttu Pirkko Punarinta vaaleansinisine polkupyörineen. Minne kivi on oikein kadonnut?

Eppu Nuotion kirjoittama ja Saara Vallinevan kuvittama Kauko Kivitasku ja kadonnut onnenkivi jatkaa kotoisan lämminhenkistä 3–5-vuotiaille suunnattua Pikkusaari-satukirjasarjaa, jossa on aiemmin ilmestynyt Pirkko Punarinta ja kadonnut polkupyörä.

Eppu Nuotio (s. 1962) on Berliinin-vuosien jälkeen pian Helsinkiin asettuva palkittu kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu lähes seitsemänkymmentä kirjaa, lukuisia tv-sarjoja, näytelmiä, kuunnelmia ja musikaaleja. Hän on toiminut Unicefin Hyvän tahdon lähettiläänä vuodesta 2002.

Saara Vallineva (s. 1982) on tamperelainen kuvataiteilija ja kuvittaja, joka luo kuviensa satumaailman rakentamalla pienoismaailmoja. Hänellä on ollut useita näyttelyitä niin Suomessa kuin ulkomailla, ja hän on työskennellyt vuosittain taiteilijaresidensseissä ympäri maailmaa.

Eppu Nuotio ja Saara Vallineva:
Kauko Kivitasku ja kadonnut onnenkivi
32 sivua