STOP THE PRESS!

Tietokirjallista ohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä Sastamalassa

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään pe–la 28.6.–29.6.2019 Sastamalassa. Tämän vuoden teemana on Oikeus ja kohtuus.

Tietokirjaohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä on sekä perjantaina ja lauantaina. Perjantaina avajaisten yhteydessä jaetaan vuotuiset Warelius-palkinnot. Warelius-palkinto myönnetään vuosittain tietokirjailijalle, jolla on laaja ja korkealaatuinen tietoteostuotanto tai jolla on ollut merkittävä vaikutus suomalaiseen tietokirjallisuuteen.

Elämäni tietokirjat -haastattelusarjassa tavataan perjantaina historioitsija Mirkka Lappalainen sekä lauantaina Vihreiden entinen puheenjohtaja, europarlamentaarikko Ville Niinistö. Elämäni tietokirjat -sarjassa tunnetut suomalaiset kertovat, mitkä ovat heille kymmenen tärkeää tietokirjaa elämän varrelta.

Perjantaina 28.6.2019
Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8
Klo 10.30–11.30 Avajaiset. Warelius-palkintojen jako. Palkinnon jakavat palkintolautakunnan puheenjohtaja Hannele Cantell ja palkintolautakunnan sihteeri Anne Rutanen.
Klo 12.00–13.00 TIETOKIRJA.FI: Elämäni tietokirjat. Tietokirjailija ja historioitsija Mirkka Lappalainen. Haastattelijana toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen.

Lauantaina 29.6.2019
Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8
klo 14.15–15.15 TIETOKIRJA.FI: Elämäni tietokirjat. Vihreiden entinen puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Ville Niinistö. Haastattelijana viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Vanhan kirjallisuuden päivät pe–la 28.6–29.6.2019
Sastamalassa Sylvään koululla, Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala. 
Lisätietoja Vanhan kirjallisuuden päivistä tapahtuman verkkosivuilla www.vanhankirjallisuudenpaivat.com.