STOP THE PRESS!

Roger Watersin konserttielokuva Us + Them ensi-iltaan 2. lokakuuta

Roger Waters US and Them
Kuva: Trafalgar Releasing

Pink Floyd -yhtyeen perustajajäsen, luova voima ja lauluntekijä Roger Waters tuo lokakuussa valkokankaille uuden, odotetun konserttielokuvansa Us + Them. Elokuva on visuaalisesti huikea elämys, jossa on sanoinkuvaamattoman hieno musiikki- ja äänimaailma. Konsertti on kuvattu Amsterdamissa Us + Them -maailmankiertueelta. Kiertueen yli kaksi miljoonaa fania koki legendaarisia kappaleita mm. Pink Floydin albumeilta The Dark Side of the MoonThe WallAnimalsWish You Were Here sekä Roger Watersin uusimmalta levyltä Is This The Life We Really Want?

Waters jatkaa yhteistyötä visionäärisen ohjaaja Sean Evensin kanssa, jonka kanssa he toteuttivat ylistetyn The Wall -konserttielokuvan. Yhdessä he tuottavat nyt uuden huikean konserttikokemuksen, joka inspiroi vahvalla musiikilla ja viestillään ihmisoikeuksista, vapaudesta sekä rakkaudesta.

”Olen innoissani tämän elokuvan julkaisemisesta. US + Them ei ole tavanomainen rock & roll -konsertti, sillä osa yleisöstä huutaa innosta, mutta moni myös herkistyy. Ja tätä toivoin. US + Them on kehoitus toimintaan. Seisomme risteyksessä, ja voimme joko yhdistää rakkautemme, kehittää empatiaa toisiamme kohtaan ja toimia kollektiivisesti edistääksemme planeettamme hyvinvointia. Tai voimme jäädä ”Comfortably Numbeiksi” ja jatkaa sokeina sopuleina marssien kohti loppua. Us + Them on ääni rakkaudelle ja elämälle” sanoo Roger Waters.

Ohjaaja Sean Evants jatkaa: ”Tämä on hieno elokuva, joka on tehty huolella, tunteella ja merkityksellisesti. En uskonut, että se olisi mahdollista, mutta luulen että ylitimme jopa The Wallin.”

Roger Waters Us + Them nähdään maailmanlaajuisesti yli 60 maassa ja yli 2500 elokuvateattereissa samanaikaisesti keskiviikkona 2.10. Liput ovat jo myynnissä.

Ohjaaja: Sean Evans
Kesto: 
2h 5min
Näytökset Suomessa yhtenä iltana 25 paikkakunnalla: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kerava, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa ja Varkaus