STOP THE PRESS!

Kultainen 20-luku valtaa Viikinsaaren kesäteatterin kesällä 2020


Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella nähdään kesällä 2020 musiikkikomedia Tulitikkuja lainaamassa.

Tulitikkuja lainaamassa on ratkiriemukas tarina Antti Ihalaisen ja Jussi Vatasen tulitikkujen, kihlojen ja porsaan hankintamatkasta. 

Klassikkonäytelmää tähdittävät mm. tv-sarja Aallonmurtajan Turkka Mastomäki ja Salatut elämät-sarjasta tuttu Anneli Ranta.

Esityksen ohjaa Hanno Eskola, jonka toissa vuonna alkanut klassikkokimara saa näin jatkoa.

–  Suuren humoristin Veijo Meren mukaan Tulitikkuja lainaamassa on kirjallinen ihme. Nyt tämä ihme nähdään Viikinsaaren kesäteatterissa soitolla ja laululla liekitettynä. Minulla on ilo ja kunnia olla tässä ihmeessä mukana. Maiju Lassila on suomalaisen kirjallisuuden Chaplin ja siksi Tikut on hienoa viedä näyttämölle,ohjaaja Hanno Eskola intoilee.

Toiminnanjohtaja Birgitta Putkonen komppaa ohjaaja Eskolaa:

– Minua ilahduttaa erityisesti näytelmän farssimaiset piirteet ja näytelmä sopii täydellisesti Viikinsaaren kauniiseen ympäristöön. Viikinsaaren kesäteatterin musiikkinäytelmien sarja saa jatkoa ja ensi kesänä kuulemme uudenlaista svengiä ihanasti 20-luvun hengessä. Voimme myös ilolla ilmoittaa, että ensi kesänä katsomossa on selkänojat.

Näytelmässä liikutaan vallattomalla 1920-luvulla ja musiikkina tullaan kuulemaan mm. Alfred J. Tannerin sävelmiä. Musiikin sovittaa tamperelainen pianistivelho Arto Piispanen. Ensi-ilta on 10.6.2020.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 2.9.2019. Lippuja myydään Lippupisteen toimipaikoissa kautta maan mm. Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa sekä Lippu.fi -verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa.