STOP THE PRESS!

PlayStation Now -pelitilauspalvelun hinta laskee ja pelivalikoima kasvaa

Sony Interactive Entertainment kehittää pilvipohjaista pelitilauspalveluaan lisäämällä valikoimaan hittipelejä, kuten Grand Theft Auto V ja God of War, ja tarjoamalla tilauksen entistä edullisempaan hintaan.

Sony Interactive Entertainment (SIE) laajensi hiljattain PlayStation™Now -palvelunsa saatavuutta 19 markkina-alueelle ja jatkaa nyt pilvipohjaisen pelitilauspalvelunsa kehittämistä alentamalla tilauksen hintaa ja lisäämällä valikoimaan uusia hittipelejä. PlayStation Now -tilauksen hinta on jatkossa alkaen 9,95 euroa kuussa, ja palvelun yli 800** pelin valikoimaan lisätään huippusuosittuja pelejä, kuten Grand Theft Auto V* ja God of War, jotka ovat pelattavissa rajoitetun ajan. PlayStation Now on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa konsolipelien tilauspalvelu, joka tarjoaa käyttäjille valtavan valikoiman huippupelejä pilviteknologian avulla. 

Jatkossa PlayStation Now, joka on käytettävissä PlayStation®4 (PS4™) -järjestelmillä ja tietokoneilla, on saatavilla aiempaa edullisimmilla hinnoilla, jotka ovat linjassa muiden viihteen suoratoistopalvelujen hintojen kanssa. Nykyisille asiakkaille uusi hinta astuu voimaan seuraavassa laskutusjaksossa.

  • Hinnat Suomessa: 9,95 € / kuukausi – 24,95 € / 3 kuukautta – 59,95 € /vuosi (ennen 14,95/–/99,95)

PlayStation Now laajentaa myös pelikirjastoaan, jossa on jo ennestään markkinoiden suurin valikoima tilauspalvelupohjaisia konsolipelejä. Valikoimaan lisätään suosittuja hittipelejä, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan ja joita voi suoratoistaa PS4-järjestelmällä tai tietokoneella tai ladata PS4-järjestelmään. Uusi sisältö koostuu joistakin PS4-alustan suosituimmista ja kehutuimmista peleistä, ja uusia lisätään kuukausittain. Nyt valikoimaan lisätään:

  • God of War – Santa Monica Studion kehittämä God of War voitti useita Vuoden peli -palkintoja ympäri maailmaa vuonna 2018.
  • Grand Theft Auto V – Rockstar Gamesin kehittämä Grand Theft Auto V on nykysukupolven eniten myydyin peli.
  • inFAMOUS Second Son™ – Sucker Punch Productionsin kehittämä peli on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä PlayStation 4 -peleistä.
  • UNCHARTED 4: A Thief’s End™ – Naughty Dogin vuonna 2016 julkaisema peli on voittanut useita palkintoja, kuten BAFTAn parhaan pelin palkinnon vuonna 2017.

”Laajennettuamme uusille markkinoille aiemmin tänä vuonna PlayStation Now on nyt saatavilla yli 70 prosentille globaalista PS4-käyttäjäpohjasta, joten tämä on erinomainen aika uudistaa palveluamme entistä houkuttelevammalla hinnalla ja paremmalla sisältövalikoimalla”, sanoo Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan.

”Olemme oppineet paljon pilvipohjaisesta pelaamisesta sen jälkeen kun julkaisimme PlayStation Now -palvelun vuonna 2014. Yhdessä se ja 25-vuotinen kokemuksemme pelialalta sekä vahvat kumppanuussuhteemme julkaisijoiden kanssa takaavat, että tulemme olemaan alan kehityksen ja innovoinnin kärjessä myös jatkossa.”

God of War, Grand Theft Auto V, inFAMOUS Second Son ja UNCHARTED 4: A Thief’s End ovat saatavilla 1.10.2019–2.1.2020. Palveluun lisätään kuukausittain uusia huippupelejä, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan. Tämä huippusisältö täydentää PlayStation Now -palvelun pysyvästi saatavilla olevaa ja säännöllisesti kasvavaa valikoimaa, joka koostuu ikivihreistä suosikeista.

Viimeaikaisen aluelaajennuksen jälkeen SIE käynnistää PlayStation Now -palvelun ensimmäisen maailmanlaajuisen markkinointikampanjan, jolla se kasvattaa tietoisuutta palvelusta kaikilla 19 alueella, joilla se on saatavilla. Kampanja sisältää digitaalista ja TV-mainontaa sekä uuden brändäyksen PlayStation Now -palvelulle.