STOP THE PRESS!

Tampere-talon Sorsaklubin loppuvuotta värittävät irkkuhitit ja Erinin tulkinnat

Sorsaklubi

Tampere-talon liveklubi tarjoaa neljä keikkaa marras-joulukuun alkuiltojen harmautta valaisemaan. Sorsaklubin seisomakeikoilla The DublinersinErininRicky-Tick Big Bandinsekä Nelli Matulan meiningeistä pääsevät nauttimaan myös alaikäiset. 

Tulevana viikonloppuna ikävän karkoittaa The Dubliners, joka taikoo aidolla energiallaan ja virtuositeetillaan Sorsaklubin jättimäiseksi irkkupubiksi. Seisomakeikan tunnelman virittävät irkkumusiikin klassikot kuten The Wild RoverDirty Old TownWhiskey in the Jar tai The Irish Rover!

– Irkkumusiikilla on vahva oma kannattajakuntansa, joka ymmärtää hyvän päälle. Vastaamme nousevaan irkkuhuumaan tuomalla tämän vauhdikkaita keikkoja ja taattua tunnelmaa tarjoavan bändin taloon, kertoo ohjelmapäällikkö Samppa Rinne.

Viikkoa myöhemmin marraskuuta valaisee hurmaava Erin, joka tekee vahvaa paluuta ikimuistoisen Vain Elämää Allstars -kauden myötä. Parhaillaan ruuduissa pyörivällä kaudella Erin on osoittanut kyntensä niin sanoittajana kuin tulkitsijanakin. Sorsaklubin keikka tarjoilee läpileikkauksen tämän omaleimaisen soundin omaavan tähden tuotannosta.

Joulukuun alussa Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana vetäisee viimeisen keikkansa Tampereella ja pari päivää myöhemmin Sorsapuistosalissa hurmaa laulaja ja lauluntekijä Nelli Matula.

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa sopivan aikaiseen soittoaikaan. Illat ovat ikärajattomia, konserteissa on erillinen anniskelualue. 
Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.

La 2.11. klo 20
Sorsaklubi: The Dublin Legends – “The Dubliners” (IRL)

La 9.11. klo 20
Sorsaklubi: Erin

To 5.12. klo 20
Sorsaklubi: Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana

La 7.12. klo 20
Sorsaklubi: Nelli Matula