STOP THE PRESS!

Tamperelaiset kesäteatterit jatkavat yhteistyötä

KesäTREatteri-kimppalippua saatavilla rajoitettu erä 1.11.2019 alkaen

Pyynikin kesäteatteri, Tampereen Komediateatteri ja Viikinsaaren kesäteatteri jatkavat yhteistyötä. Teatterien yhteinen KesäTREatteri-kimppalippu sai innostuneen vastaanoton ja tulee nyt saataville myös ensi kesälle.

KesäTREatteri-kimppalippu 2020 sisältää teatterikäynnin Tampereen Komediateatterin näytelmässä Korpelan kujanjuoksu, Viikinsaaren kesäteatterin musiikkikomediassa Tulitikkuja lainaamassa sekä Pyynikin kesäteatterin näytelmässä Ihanat naiset rannalla. Kimppalippua on myynnissä rajoitettu sadan kappaleen erä 99,00 euron hintaan ja se on saatavilla kaikista kolmesta teatterista, kunnes erä on myyty loppuun.

”Saimme todella hyvää palautetta vuosi sitten käyttöön otetusta kimppalipusta, jota ostettiinsekä itselle että lahjaksi. Moni asiakas on sanonut, että ilman sitä ei olisi ehkä käynyt kolmessakesäteatterissa, mutta kesän jälkeen oli todella tyytyväinen koettuaan kaikki nämä erilaisetesitykset”, kertoo Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko.

KesäTREatteri-kimppalipulla enemmän teatterielämyksiä

Viikinsaaren kesäteatterin kesän 2020 musiikkikomedia Tulitikkuja lainaamassa on ratkiriemukas veijaritarina. Tulitikkuja naapurista lainaamaan lähtevä Antti Ihalainen päätyykin Jussi Vatasen kanssa kosiomatkalle, jossa yllättävät käänteet seuraavat toisiaan. Kun väärinkäsitysten värittämät tarinat matkasta kulkevat kotiin ennen veijareita, hyviä selityksiä vaaditaan. Klassikkonäytelmässä liikutaan vallattomalla 1920-luvulla ja musiikkina tullaan kuulemaan mm. Alfred J. Tannerin iskelmiä. Teoksen ohjaa Hanno Eskola ja rooleissa nähdään mm. Turkka Mastomäki, Anneli Ranta ja Jarkko Tiainen. Teatterilippu
sisältää laivamatkat Viikinsaareen.

Pyynikin kesäteatterin näytelmä Ihanat naiset rannalla kertoo kahden perheen ystävystymisestä saariston idyllisessä kesäparatiisissa 1960-luvulla. Monika Fagerholmin kirjaan perustuvassa teoksessa nuorena perheen perustanutta Bellaa houkuttelee uusien naapurien elämäntapa, jota arkiset askareet eivät tunnu rasittavan. Kukapa ei pyykinpesun sijaan mieluummin nauttisi drinkeistä ja auringon lämmöstä rantakalliolla? Huolettoman elämänmenon alla kytee kuitenkin jännitteitä, sillä aurinko tuo aina esiin myös varjot. Teoksen on dramatisoinut Elisa Salo, sen ohjaa Tommi Kainulainen ja rooleissa ovat mm. Maija Andersson, Kai Bäckström ja Riikka Papunen.

Tampereen Komediateatteri tuo näyttämölleen kantaesityksen Heikki Luoman ja Jukka Mäkisen televisiosarjasta Korpelan kujanjuoksu. Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan Anssi Korpela ja Miisa Perttula yrittävät estää kaivosyhtiötä muuttamasta Etelä-Suomen suurinta suota kaivokseksi. Taistelussa luonnon puolesta ovat oveluus ja salkullinen rahaa tarpeen. Teoksen dramatisoi ja ohjaa Jukka Mäkinen. Rooleissa esiintyvät mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne ja Tuija Vuolle.