STOP THE PRESS!

Ilta Anneli Saariston seurassa Cinema Orionissa 10.12.2019

Anneli Saaristo
Anneli Saaristo, kuva: Annamaria Palsa-Ikonen

Loppuunmyydyllä 70-vuotisjuhlakonserttikiertueella Anneli Saaristo hurmasi yleisönsä niin lauluilla kuin hillittömillä välispiikeillä. Paljon jäi vielä kerrottavaa ja yleisön pyynnöstä rakastettu taiteilija palaa estradille Cinema Orionissa ti 10.12. klo 19:00.

Saaristolla on ilmiömäinen kyky aistia yleisön mielialoja ja taito napata niistä jutunjuurta puheosuuksiinsa. Kun haastattelijana toimii legendaarinen toimittaja Päivi Istala, on luvassa kahden sanavalmiin naisen kursailematon keskustelu. Ilman musiikkia ei ilta jää, sillä Saaristo esittää pianisti Lasse Hirven säestämänä mieleisiään lauluja eri elokuvista.

Anneli Saariston 50 vuotta kestänyt ja yhä jatkuva laulajanura on yhtä värikäs ja monipuolinen kuin taiteilija itsekin. Dramaattisimmillaan hänen elämänsä on ollut yhtä aikaa ihana la dolce vita ja tuskien taipaleiden Via Dolorosa, kun suuret menestykset ja menetykset sattuivat samalle euroviisukeväälle 1989. Onko Anneli Saaristolla nykyään unelmia uran ja elämän suhteen? Mitä elokuvat ja elokuvamusiikki merkitsevät hänelle? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin antaa vastauksen Ilta Anneli Saariston seurassa.

Liput: 20/25 e Lisätiedot: sisko@cinemaorion.fi, puh. 050 386 2995 https://cinemaorion.fi/tapahtumat/ilta-anneli-saariston-seurassa/