STOP THE PRESS!

PÄHKINÄNSÄRKIJÄ JA NELJÄ VALTAKUNTAA -KILPAILU

 Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa

Kun Clara  huomaa joutuneensa outoon ja salaperäiseen rinnakkaismaailmaan, jossa sijaitsee Lumihiutaleiden maa, Kukkasten maa ja Makeisten maa, hänen tulee todistaa urheutensa ja uhmata Neljättä valtakuntaa ja sen valtiasta palauttaakseen tasapainon tuohon epävakaaseen maailmaan.

Lasse Hallströmin ja Joe Johnstonin ohjaaman taianomaisen seikkailun pääosissa nähdään Mackenzie Foy, Keira Knightley ja Morgan Freeman. Elokuvassa esiintyvät myös baletin supertähdet Misty Copeland ja Sergei Polunin. Elokuvan score-musiikin soittaa Lontoon Philharmonia-orkesteri kapellimestari Gustavo Dudamelin johdolla ja solistina kuullaan mm. Lang Langia. Andrea Bocelli ja Matteo Bocelli esittävät elokuvan loppukappaleen.

”PÄHKINÄNSÄRKIJÄ JA NELJÄ VALTAKUNTAA” ELOKUVATEATTEREISSA 2.11.2018!

smackthejack.net yhdessä Walt Disney Studios Motion Pictures Finlandin kanssa järjestävät
Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa  -tuotepalkintoja. Viimeinen vastauspäivä on 15.11.2018.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin) 
Ketkä ovat ohjanneet elokuvan Päähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa -elokuvan??

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä