STOP THE PRESS!

PETTERI KANIINI -KILPAILU

Petteri KaniiniPetteri Kaniini, tuo kujeileva ja seikkailuja rakastava sankari, joka on kiehtonut lukijoita jo sukupolvien ajan, pääsee nyt pääosaan omassa riehakkaassa, nykypäivään sijoittuvassa komediassa, josta ei asennetta puutu. Elokuvassa Petteri perheineen kylvää tuhoa toiveissaan voittaa taistelu vanhan herra Vänskän kartanon herruudesta ja näiden naapurin Bea-neidon suosiosta.

”PETTERI KANIINI” MYYNNISSÄ DVD:NÄ JA BLU-RAY:NA 20.8.2018!

smackthejack.net yhdessä Universal Sony Pictures Home Entertainment kanssa järjestävät Petteri Kaniini -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi Petteri Kaniini -tuotepakkausta, joka sisältää myös elokuvan DVD:n. Viimeinen vastauspäivä on 31.8.2018.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin)
Kuka on ohjannut elokuvan Petteri Kaniini?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä