STOP THE PRESS!

TRANSFORMERS: VIIMEINEN RITARI -KILPAILU

Transformers: Viimeinen ritariTransformers: Viimeinen ritari horjuttaa Transformers-elokuvasarjan perustuksia ja määrittelee sankaruuden uudelleen. Ihmiset ja Transformerit ovat sodassa keskenään eikä Optimus Primea enää ole. Avain tulevaisuuden pelastamiseen on hautautuneena menneisyyden salaisuuksiin, Transformerien kätkettyyn historiaan. Maailman pelastamiseksi tarvitaan yllättävä liitto: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, englantilainen lordi (Anthony Hopkins) ja Oxford-professori (Laura Haddock).

Jokaisen elämässä tulee hetki, jolloin hänen on muutettava maailmaa. Transformers: Viimeinen ritari ?elokuvassa ajojahdin kohteista tulee sankareita ja sankareista roistoja. Vain yksi maailma selviää: heidän tai meidän.

”TRANSFORMERS: VIIMEINEN RITARI” MYYNNISSÄ 4K UHD:NÄ, 3D-BLU-RAY:NA. BLU-RAY:NA JA DVD:NÄ NYT!

smackthejack.net yhdessä Paramount Pictures Home Entertainmentin kanssa järjestävät Transformers: Viimeinen ritari -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Transformers: Viimeinen ritari -elokuvaa joko dvd:nä tai blu-rayna valinnan mukaan. Viimeinen vastauspäivä on 2.12.2017.

Kysymys: (Vaihtuu perjantaisin. HUOM! Merkitse vastaukseen mukaaan haluatko voittaa dvd:n vai blu-rayn)
Minkä lelufirman tuotemerkki on Transformers?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
TRANSFORMERS: VIIMEINEN RITARI -KILPAILU

Vastaus (pakollinen)