STOP THE PRESS!

VIKINGS – KAUSI 5 – VOL. 2 -KILPAILU

Vikings vol. 5


Viides kausi käynnistyy Ivar Luuttoman kaapatessa vallan pakana-armeijan johdossa ja Lagerthan hallitessa merentakaista Kattegatia. Ivar asettaa ensimmäiset pelinappullat laudalle surmatessaan oman veljensä Sigurdin, minkä jälkeen Ragnarin pojat juonivat isänsä kuoleman kostoa seuraavia siirtojaan. Björn seuraa kohtaloaan Välimerelle, kun taas vaimonsa Helgan menetyksestä kärsivä Floki heittäytyy meren ja jumalten kuljetettavaksi. Luvassa on yllättäviä liittoutumia ja vielä järkyttävämpiä petoksia viikinkien taistellessa maailman herruudesta.

”VIKINGS – KAUSI 5 VOL. 2” MYYNNISSÄ BLU-RAY:NA JA DVD:NÄ 14.10!

smackthejack.net yhdessä SF Filmin kanssa järjestävät Vikings – kausi 5 vol. 2 -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi Vikings -boksia, jotka sisältävät kaikki neljä tuotantokautta ja erillisen viidennen kauden vol. 1:n. Valittavana on joko dvd- tai blu-ray-versio. Viimeinen vastauspäivä on 22.10.2019.

Kysymys: (vaihtuu perjantaisin HUOM! merkitse vastaukseen mukaan haluatko voittaa DVD vai Blu-Ray -version) 
Missä maassa Vikings-sarjaa on pääasiassa kuvattu?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä