STOP THE PRESS!

WONDER WOMAN -KILPAILU

Wonder WomanWonder Woman valloitti valkokankaat maailmanlaajuisesti, kun Gal Gadot tekee paluun ohjaaja Patty Jenkinsin (Monster, AMC-kanavan Jälkiä jättämättä) toimintaseikkailun nimikkorooliin.

Ennen kuin hänestä tuli Wonder Woman, hän oli Diana, voittamattomaksi soturiksi koulutettu Amatsonien prinsessa. Kun amerikkalainen lentäjä törmää suojaiselle paratiisisaarelle ja kertoo ulkopuolisessa maailmassa vellovasta konfliktista, Diana jättää kotinsa vakuuttuneena siitä, että hän voi lopettaa erimielisyydet. Taistellessaan ihmisten rinnalla kaikki sodat lopettavaa sotaa Diana löytää täydet voimansa? ja todellisen kohtalonsa.

”WONDER WOMAN” MYYNNISSÄ 4K UHD:NÄ, 3D-BLU-RAY:NA. BLU-RAY:NA JA DVD:NÄ 9.10.2017!

smackthejack.net yhdessä Warner Bros. Entertainmentin kanssa järjestävät Wonder Woman -kilpailun, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Wonder Woman-elokuvaa joko dvd:nä tai blu-rayna valinnan mukaan. Viimeinen vastauspäivä on 25.10.2017.

Kysymys: (Vaihtuu perjantaisin. HUOM! Merkitse vastaukseen mukaaan haluatko voittaa dvd:n vai blu-rayn)
Kuka on ohjanut elokuvan Wonder Woman?

Huom! smackthejack ei myy, eikä luovuta vastaajien tietoja kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Voittajien tietoja käytetään vain postitusta varten. Muiden tiedot poistetaan tietokannasta välittömästi kilpailun päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu.Linkittäminen suoraan kilpailusivulle ilman smackthejackin lupaa kielletty. Lisäksi vastausten jakaminen sivustoilla kielletty vastausten hylkäämisen uhalla. Smackthejack pidättää oikeuden muuttaa kysymyksiä kesken viikon. Katso käyttöehdot täältä

[contact-form-7 id=”36342″ title=”WONDER WOMAN -KILPAILU”]